Bigarrenak
Oilaskoa pibil erara:
Txikitu eta nahastu espeziak, baratxuria, tipula, laranja-zukua eta sagar-ozpina irabiagailuan .Zatitu txerria 3 zentimetroko zatietan, eta gehitu thermomixeko nahastea, zenbait ordu zorabiatu ez daitezen. Egosi eltze espresean ordubetez, edo txerria erraz xehatu arte, txikitu likidoa estalkirik gabeko eltzearekin eta txikitu haragia sardexkarekin.
Arto taloa:
Arto irinari gatz pixka bat jarri, eta urarekin nahastu, ondo landu, eta taloak egiten hasi arto irinaren laguntzaz ohol batean. Plantxan gorritu.
Bukaera:
Oilasko haragia egin eta txikitu ondoren, taloan jarri koilarakada bat, gainean ahuakate xerra batzuk eta martorri hosto batzuk.
Nahi izanez gero, martorriarekin tipulin txikitua nahastu daiteke.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa