Azkenburukoak
Creme brulee:
Esne-gaina berotzen jarri banilla adar irekiarekin. Beste eltze batean gorringoak azukrearekin zuritu. Esne-gaina gorringoei bota, ondo nahastu eta ontzietan sarturik, laberatu 100ºC-an 30-40 minutuz. Hozten direnean, azukrea gainetik zabaldu eta sopletearekin karamelizatu.
Financier tigrea:
Ontzi batean osagai lehorrak sartu eta bertara gurin frijitua[IEE1] eta zuringoak gehitu eta ondo nahastu. Moldeetan sartu eta 200ºC-an laberatu 15 minutuz.
Txokolate krema:
Esne-gaina berotu eta txokolateei gehitu, urtu daitezen. Ondo nahastu. Financierrak duen zulotxoa bete, hur karamelizatu bat jarri eta hotzetan gogortzen utzi.
Hur karamelizatuak:
Zartagin batean azukre eta ur pixka bat karamelizatu, hurrak gehitu eta nahasten hasi. Erretilu batean luzatu hotz daitezen.
BUKAERA:
Erretilu batean creme bruleea jarri eta ondoan opiltxoa.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa