Azkenburukoak
Gaileta orea:
Ontzi batean osagai guztiak elkartu eta eskuekin ore bat egin. Bi paperen artean arrabolarekin luzatu eta tarta ontzia bete. Gainetik arbendol krema luzatu eta laberatu 180ºCtan 15-20 minutuz.
Ondoren, intxaur toffea gainetik luzatu eta hotzean gorde.
Arbendol krema:
Gurina bigundu eta azukrea gehitu. Nahasten joan eta arrautzak banan banan bota. Ondoren, azukre hautsa arbendola hautsa eta arto irina gehitu. Ore bat egin ondoren gozogintzako zorroan sartu.
Intxaurrak toffearekin:
Zartagin batera azukrea bota eta karameloa egiten jarri. Ondoren esne gain beroa gehitu eta irakiten hasten denean, intxaur txigortuak gehitu eta pixka bat loditzen utzi.
Kafe moussea:
Ontzi batean osagai guztiak elkartu eta hagaxkarekin harrotu.
Txokolate malutak:
Txokolatea urtu eta erretilu hotz batean luzatu. Gogortzean, espatula batekin malutak atera.
Bukaera:
Intxaur toffea tartan hoztu denean, kafe moussea gainetik jarri eta txokolate beltz malutak gainetik bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa