Azkenburukoak
PRESTAKETA:
Merenge frantsesa:
Ontzi batean, arrautzaren zuringoak harrotu. Bi azukreak gehitzen joan limaren birrindurarekin batera. Dena ondo harrotuta dagoenean laberatu 110 ºC-an 2 orduz.
Mascarpone, banilla eta lima krema:
Ontzi batean, esne-gaina harrotu. Bertara, mascarpone gazta gehitu. Banilla adarraren mamia atera, eta lima baten birrindurarekin batera gehitu. Azkenik, azukre irina gehitu, eta dena harrotu. Manga batean sartu.
Mugurdi saltsa:
Zartagin batean, azukre beltza jarri. Bertan, mugurdiak sartu lima zukuarekin. Utzi kozinatzen. Gelatina orriak uretan utzi. Mugurdi saltsari gelatina gehitu, eta hozten jarri.
Fruitu gorriak muntaia egiteko:
Frutak garbitu, eta dekoraziorako moztu.
Txokolatea urtu, eta mendak busti. Hotzean gorde.
BUKAERA:
Merengea moldetik atera, eta erdian, mugurdi saltsa luzatuko dugu. Horren inguruan, krema jarri, eta ondoren, fruituekin eta menda txokolatearekin amaitu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa