Joseba Arguiñano Sukalerrian
Bideoak
Guztiz eraberrituta dago Tolosako Alejandro Goya harategia. Sukaldea gaineratu diote eta plater elaboratuak egiten dituzte bertan. Arrakasta handia dute bertako albondiga frijituek, baita Miguel Cruz harakinak prestatu digun katxopoak ere. Pausoz pauso nola egin duen ikusi nahi?
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Azaroan landatu beharrekoak: tipula, baratxuria, tulipana...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.