Joseba Arguiñano Sukalerrian
Bideoak
Basatxerriak aske bizi dira lur eremu batean, bere kasara, pentsua jaten dute eta bertoko basoko egurrez egindako txaboletan hartzen dute babesa. Animalia ondo eta sano haztea, hori omen da produktu on bat egiteko sekretua Javi Barrondoren esanetan.
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Nola egiten ditu Yaiza Castillerok erretxinazko belarritakoak?
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Lehiaketa gastronomikoei buruz ikasten, Jon Peli Hormaetxerekin
Reese's txokolatina estatubatuarrari omenaldia, Galdakaoko...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.