SAN0 J4g8 ȵ7 ׶l'R;v6iQ9̤h" @EsZ$%T-%zѺZ رܟ shu@E}6ت\ffg2O\<~v*PVvDh1J>gȟ͟\3Ӂq6Zj۪ Tp0Ly #+k8Sh jMgd$k9
Itxi
Tn0ȗ^4RS)$K8]{gvF^9o:[7In&krȈD6kH˵7k$~8w"? LXjLtd/A7K-kI^-)HkؓR!gाQڑG\Ec=-Xji*1:uYTAb4 ?Ȑ>+/VZ;g}! zdŕtzg"{Dل fWd;%nXN։ND;'XF'a|s?+ 48 ;ˢ ׼կb{vgJdj8LS`5s>B8x-:soyzU:-n^

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Joseba Arguiñano Sukalerrian

0 E~E J#1D#U'=,5ú4y J!9YꆗB$uewM̉5o{%7 VDgɠE1;r]Yu 9wl5tk9@R'6

Bideoak

Zornotzako Ayarza gozotegiko San Blas opila nola prestatzen duten erakutsi digu Mikel Ayarzak
JOSEBA-ARGUINANO-SUKALERRIAN

Zornotzako Ayarza gozotegiko San Blas opila nola prestatzen duten erakutsi digu Mikel Ayarzak

Zornotzako Ayarza gozotegiko Mikel eta Jon Ayarzarekin izan gara. Beraien aitona Angelek bertan lan egiten zuenean liburu zahar batean idazten zituen errezetak eta bertatik berreskuratu dute gaurkoa: San Blas opila.

  • WnF}/hdɒ:%Q N6 EKjKzX.-_߳(Sv)̙3MByG2z^rlٗaeawAǣ_xW~p0 j\ݞ8px88hx<>`cE[ f8ՈTqkD>[K7fD~3~2)< Rq KՑNM [ymwg5=xKZ]"$X57sPis{3h&L6"z=Q2#Wl y|Hy4{Zy< j!barJTk60fxmO<:W27>?xȁGFSOHxU zB.lٍtS!t[V V?laEђDHƅRjִMr?M5!ʷ{1P oz)> آq޼|jڈY"9={>eۚV'cM{LﵵY~m6(]Uś|﷔a<}~*IV%)7kk*E |_GX4HaޡG<Ȓ]F]u:vG咦*oQ$zz3z?86C F~ːC `os2z 4)TWkoŴst]$*vJ3l\;ۇTLPY'/bqu}IfAW X,`-nVuSDuu%:⻶Fs'"PYBL܊DB".\)ǘm( p6dqBYB_) Hp9odT[B$Ybiؓ',J /6L1B0L8,:TW+hi+ X^ݖ>pӧST*tt֧8pt`["EuU t4*NkR87N( Y;nf%kWx۬(%'zR'Z>d`]\11\V5s|<22M|ovA0:{dZpU~u$C1"`+3@J+_>"4@.4yBX8 *kQ~4]ѥAF8qQ3h]đ)xn]|j{S.?H\J:رiZV[bWY'[YJc#ݬ( K!ӥ&"SqO q%m /9X*pE {ig^oW|HJN 7>~"e+1nGN=jvQlm0:"UrgI(UpSX3^7o5 S/ vc M:d;ӛHPil~O^Б