Batek daki
Bideoak
Sagardotegietako menua Euskal Herrian oso errotuta dagoen ohitura da. Isastegi sagardotegiko Aitor Lasa haragijale amorratua da, eta harekin egon gara. Beganoan bazkalduko ote du?
Zubitik bere burua botatzeko gai izango da Jon, zubi-jauzia...
Beldur mota ezberdinak aztertuko ditu Aitziber Garmendiak...
Gastronomia mexikarra eta sahararra dastatu ditu Aitziber...
Soraya Garcia: 'Eroso sentitzen naiz, hau biluzi artistikoa...
Pasarelan ondo ibiltzeko klasea jaso du Aitziber Garmendiak...
Zubitik bere burua botatzeko gai izango da Jon, zubi-jauzia...
Beldur mota ezberdinak aztertuko ditu Aitziber Garmendiak...
Gastronomia mexikarra eta sahararra dastatu ditu Aitziber...
Soraya Garcia: 'Eroso sentitzen naiz, hau biluzi artistikoa...
Pasarelan ondo ibiltzeko klasea jaso du Aitziber Garmendiak...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.