Gastronomia
Gizartea
eitb.eus
Egoitza Tabakaleran izango du kontzeptu, produktu, zerbitzu eta esperientzia gastronomikoak batera sortu, esperimentatu, garatu eta testatzea xede duen laborategiak.
Gastronomia
Agentziak | Erredakzioa
Gipuzkoar gozogileak 90 urte zituen, eta haren aldeko hileta ostegunean egingo dute, ekainak 13, Tolosako Andre Maria parrokian.
Gastronomia
Agentziak | Erredakzioa
Victor Arginzonizek hirugarren postua lortu du berriz, Eneko Atxa 17. posturaino jaitsi da eta Elena Arzak ehun onenen arteko bost emakumeetako bat da, 45. postuan.
Gizartea
Agentziak | Erredakzioa
Bizkaiko Txakolina jatorri-deiturako produktua 46 herrialdeko 9.150 ardo artean aukeratu dute. 51 herrialdeko 363 adituk egin dute ardo-dastatzea Ainglen (Suitza).
Gastronomia
Agentziak | Erredakzioa
Bizkaitar sukaldariak Madrid Fusión jaialdian jaso du saria, eta The Best Farmers ekoizle artisau onenak goi sukaldaritzarekin lotzeko sarea aurkeztu du.
Gastronomia
Eneko Atxak eta Xabi Uribe-Etxebarriak gidatutako proiektuak nekazariak, abeltzainak eta arrantzaleak merezi duten tokian jarri nahi ditu. Joan Roca eta Gaston Acurio sukaldariek ere babestu dute.
Faktoria
Oiartzungo Gurutze-Berri jatetxea erreferente bihurtu zuen sukaldaria asteburuan hil da. Josetxo Lizarreta Luis Irizar sukaldari eskolako irakaslearekin hitz egin dugu hari buruz.
Gizartea
Faktoria
Joxe Mari Olasagastiren etxean izan gara, bere gaur egungo proiektuei buruz hitz egiteko, eta bide batez, hozkailuan topatutakoarekin egin dute "Sukaldari Dema" Pili Manterolak eta Igor Zalakainek.
Faktoria
Oilasko bularra, ogi xigortua, sagarra, yogurra edota tipula bezalako osagaiak gehitu dizkiote
Faktoria
Beste albiste batzuk
Gastronomia
[hash]gastronomia© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa