1. partida: 92-87

Hiru laurden ondo jokatzearekin ez da nahikoa

Sergio Scarioloren gizonek neurketa ona jokatu zuten Bartzelonan, baina azken laurdenean garaipenak ihes egin zuen.

• Lamont Hamilton

Lamont Hamilton. EFE

Bartzelonak eta Laboral Kutxa Baskoniak Endesa Ligako final-laurdenetako aurreneko partida jokatu zuten Palau Blaugrana pabiloian.

Lehen zatia nahiko parekatua izan zen, Baskonia irabazteko erronkarekin atera zen jokatzera eta Andres Nocioni buru, (13 puntu) atsedenaldira lau puntuko aldearekin joan ziren gasteiztarrak.

Bigarren zatian Thomas Heurtelek hartu zuen ardura eta oso fin ibili zen erasoan, bikain hobeto esanda. Halere, markagailua nahiko parekatua joan zen hirugarren laurdenean amaieran (69-68).

Bartzelonan Brad Olesonek hartu zuen erantzukizuna azken laurdenean. Eta gutxigatik bada ere, garaipenak ihes egin zuen.

FITXA TEKNIKOA

Barcelona: Huertas (6), Oleson (29), Papanikolau (-), Nachbar (3), Tomic (12) -hasierako boskotea- Sada (-), Dorsey (13), Abrines (-), Navarro (24), Lorbek (1), Lampe (4) y Pullen (-).

Laboral Kutxa: Causeur (5), Heurtel (23), San Emeterio (14), Nocioni (12), Pleiss (10) -hasierako boskotea-, Hanga (4), Hamilton (19), Diop (-) y Renfroe (-).

Partzialak: 23-20 / 36-40 / 69-68 /  92-87

ETB1ek eta  eitb.com-ek Baskoniaren final-laurdenetako kanporaketa zuzen-zuzenean eskaintzen du.