Gipuzkoa Basket

Denboraldiaurrea

Lagun Aro, sentsazio onak

Sito Alonsoren gizonek Valladolid gainditu dute (89-65) denboraldiaurreko hirugarren norgehiagokan.

• Lagun Aro GBC. Argazkia: EITB

Lagun Aro GBC. Argazkia: EITB

Lagun Arok Valladolid gainditu du denboraldiaurreko hirugarren lagunartekoan (89-65). Sito Alonsoren gizonek partida ona jokatu dute, intentsitate handi eta erritmo onarekin. Defentsan zein atzean neurketa ona egin dute. Sentsazioak onak izan dira.

Lagun Aro GBC: Neto (18), Lofton (13), Papamakarios (6), Guille Rubio (6), Doblas (10) -hasierako bostekoa-, Motos, Salgado (12), Ibekwe (12), Diez (8) eta Olaizola (4).

Blancos de Rueda Valladolid: Cizauskas (5), Mohammed (10), Grimau (10), Martin (9), Koffi (4) -hasierako bostekoa- O'leary (11), Izquierdo (2), Edu Ruiz, Navarro (5), Sarmiento, Astilleros eta Arranz (7).

Markagailua bost minuturo: 11-3, 26-11, 36-19, 44-29 -atsedenaldia-, 57-33, 70-47, 78-57 eta 89-65.