Miribillan

Gescrapen garaipen handia Unicajaren aurka (82-65)

Katsikarisen taldeak partida bikaina egin du etxean, eta denboraldiko bosgarren garaipena lortu du. Hamilton izan da neurketako onena eta baita saskiratzaile nagusia ere (19).

00:12
Gescrap Bizkaiak denboraldiko bosgarren garaipena lortu du

Gescrap Bizkaiak denboraldiko bosgarren garaipena lortu du Unicaja taldea partida bikainean mendean hartuta (82-65).

Parekatua eta interesgarria izan da etxekoek eta bisitariek jokatutako lehen laurdena (21-19). Talde biak sasoi onean daude, eta Bilbon argi eta garbi utzi dute.

Bigarren laurdenean, markagailua 28-26 zenean, partida ordu erdiz gelditu behar izan dute. Hamilton saskitik eseki da eta taula apurtu egin du. Atsedenaldian zazpi puntuko aldea zuen Gescrapek (38-31).

Hamilton eta Vasileiadis bikain aritu dira hirugarren laurdenean eta errenta garrantzitsua lortu du Fotis Katsikarisen taldeak (50-36). Bilbao Basketek hamabi puntuko errentarekin ekin dio azken laurdenari (57-45, eta azken hamar minutuan asko gozatu dute Miribillara hurbildutako zaleek. Hamilton izan da neurketako onena eta baita saskiratzaile nagusia ere (19).

82 - Gescrap Bizkaia (21+17+19+25): Zisis (5), Vasileiadis (16), Mumbru (5), Hervelle (9) eta Hamilton (19) -hasierako bostekoa-; Raul Lopez (8), Grimau (10), Rakovic (10), Pilepic (-) eta Samb (-).

65 - Unicaja (19+12+14+20): Calloway (6), Urtasun (7), Simon (12), Gist (6) eta Perovic (-) -hasierako bostekoa-; Williams (14), Dragic (3), Jimenez (-), Zoric (9), Vazquez (4) eta Lima (4).