Morabanc Andorraren aurka

Hervellek erabaki du partida, luzapenean (75-76)

Sito Alonsoren taldeak bigarren garaipena jarraian eskuratu du, belgikarrak luzapenaren azken segundoan sartutako saskiratzeari esker.

1:07

Bilbao Basketek denboraldiko bere bigarren garaipena eskuratu du Morabanc Andorrari, luzapenean, irabazita (75-76). Hervelle izan da erabakigarria.

Bosgarren minuturako bederatzi puntuko abantaila zuten beltzezko gizonek (4-13), hein handi batean, Marko Todorovicek egindako lan bikainari esker. Baina etxekoak suspertu dira eta markagailuan hurbildu dira, bigarren zatian lortutako 7-0eko partzialari esker (25-31).

Sito Alonsok hutsartea eskatu du orduan, eta taldeak partidaren agintea berreskuratzeko aprobetxatu du (29-38). Andorrako taldea hurbildu egin da (36-40), eta minutu batzutan geldirik izan da norgehiagoka markagailuarekin izandako arazoen ondorioz.

Etxekoek partida berdintzea lortu dute (49-49), baina Borgen saskiratzearekin bi puntuko aldearekin bukatu du Bilbao Basketek hirugarren laurdena (49-51).

Partida bukatzeko 37 segundo geratzen zirenean, Sadak partida berdindu du (66-66) eta luzapena jokatu behar izan da. Hervellek eman dio garaipena talde bizkaitarrari, azken segundoan sartutako saskiratzeari esker.