Iruzkinak eguneratu

Partida ekintzak

• 96:10 Amaiera: Binako berdinketa (2-2) Cornella-El Praten
  • 88:50 Txartel horia De la Bellarentzat
  • 78:40 Realaren GOOOLA!!! 2-2. Min 76. Javi Lopez (b.a.): Griezmannek kale egin du kontrolean, eta Espanyoleko defentsarengan jota, baloia sare barrura sartu da
  • 46:23 Hasi da bigarren zatia (2-1)
  • 45:11 Lehen zatiaren amaiera: Espanyol gol bateko abantailarekin iritsi da atsedenaldira (2-1)
  • 38:31 Espanyolen Gola. 2-1. 39. min. Stuani: Sergio Graciak pase bikaina eman dio, eta aurrelari perikitoak errematea sare barrura bidali du
  • 35:58 Momentuz bi gol ikusi ditugu, baina ia ez dago abagunerik lehen zati honetan
  • 24:24 Realaren GOOOLA! 1-1. 23. Min. Zurutuza: Casillak gaizki desbideratu du baloia, eta Realaeko jokalariak boleaz sartu du gola
  • 15:35 Realak erreakzioa bilatu nahi du, baina ez du abagune argirik sortzen momentuz
  • 08:51 Espanyolen Gola. 1-0. Sergio Gracia. Simaoren pase dotorea sare barrura bidali du
  • 04:57 Ez dago gol aukerarik lehen minutu hauetan
  • 00:01 Hasi da partida Cornella-El Praten. Aupa Reala!!!
  • Realaren hamaikakoa: Zubikarai; Carlos Martinez, Mikel Gonzalez, Iñigo Martinez, De la Bella; Markel Bergara, Illarramendi, Zurutuza, Xabi Prieto, Griezmann eta Agirretxe
  • Espanyolen hamaikakoa: Casilla; Javi Lopez, Colotto, Hector Moreno, Victor Alvarez; Victor Sanchez, Forlin, Simao, Verdu, Stuani eta Sergio Garcia
  • Jarrai ezazu zuzenean eitb.com-en txuri-urdinen partida (igandean, 19:00etan)

• OG.
05 14:55 - 18:05 TXIRRINDULARITZA | Frantziako Tourra (7. etapa)
06 22:15 - 00:30 PILOTA | Sanferminetako torneoa: Laso-Imaz vs Urrutikoetxea-Aranguren