• 79:13 Gutxigatik ez du baloia kontrolatu Susaetak! Aukera ona zen...
  • 72:08 Omar, gola egiteko zorian! Arriskuarekin ari da Valladolid!
  • 69:23 Gola egiteko aukera bikaina izan du Aurtenetxek, buruz!
  • 48:02 Aukera bikaina De Marcosentzat! Atezainak aldaratu du
  • 46:20 Zutoinean jo du nJavi Guerraren erremateak!
  • 45:15 Aldaketa Athleticen: Ibai Gomez sartu da Muniainen ordez
  • 45:03 Jokoan bigarren zatia Valladoliden
  • 47:00 Atsedenaldia: Valladolid da nagusi Guerraren eta Buenoren golekin. Zuri-gorrien gola De Marcosek egin du (2-1)
  • 43:32 Partida parekatuta dago orain
  • 39:07 Ondo erdiratu du Aurtenetxek, baina ez da errematera heldu Aduriz
  • 37:04 Ukondoarekin eman dio Adurizek Valienteri eta berdegunea utzi behar du Valladolideko jokalariak
  • 34:40 Valladolidi mina egin dio Athleticen golak, baina kontuz erasoan arriskuarekin ari baita etxeko taldea
  • 30:36 Berdinketaren bila ari da Athletic!
  • 25:20 Partida zirraragarria Zorrillan! Hiru gol 20 minututan
  • 21:45 Athleticen gola! Susaetak eskuinetik erdiratu du eta De Marcosek 2-1ekoa egin du
  • 17:05 Berdinketatik 2-0eko markagailura. Valladolidek bigarren gola sartu baino minutu bat lehenago berdinketarena egiteko aukera paregabea izan du Adurizek
  • 15:00 Eta bigarren gola egin du Valladolidek (2-0): Javi Guerraren jaurtiketa ezin izan du Iraizozek harrapatu, eta aldaratzea Buenori heldu zaio eta ez du huts egin
  • 11:05 Aduriz oztopatu dute area barruan...baina epaileak ez du ezer adierazi
  • 10:32 Maldan gora jarri zaio partida Athletici...susperraldia behar dute!

• OG.
06 Zuzenean 22:15 - 00:30 PILOTA | Sanferminetako torneoa: Laso-Imaz vs Urrutikoetxea-Aranguren