• 69:13 Buruz errematatu du Iñigo Martinezek...gora!!
  • 59:20 Oso ondo Reala!! Ez dute huts egin nahi...
  • 52:11 Realaren bigarren gola sartzeko aukera izan du Carlos Velak!
  • 51:43 Ondo zelairatu da Reala, baina adi Valentziarekin...
  • 47:17 Realaren aldeko ustezko penaltia Ruizek eskuarekin ukitu baitu baloia
  • 45:07 Jokoan bigarren zatia Mestallan!
  • 47:00 Atsedenaldia: Realak ondo jokatu du lehen zatian eta partida berdintzea lortu du atsedenaldira heltzeko bi minutu falta zirenean. Valentzia hamar jokalarirekin da
  • 43:00 Realaren gooola!! De la Bellaren gol ederra Zurutuzaren pase bikaina baliatuta
  • 41:00 Txartel gorria Jonasentzat Zurutuzati ukondoarekin emateagatik. Valentzia hamar gizonekin geratu da!!
  • 00:10 Partida hasi da Mestallan!
  • Realaren hasierako hamaikakoa: Bravo, C. Martinez, Mikel, Iñigo, De la Bella, Zurutuza, Pardo, Prieto, Vela, Ifran, Griezmann.
  • Jarrai ezazu eitb.com-en Realaren Mestallako partida (larunbatean, 18:00)