• 70:00 Ibai Gomez buruz errematatzeko zorian izan da!
  • 54:12 Buruz errematatu du Llorentek...langa gainetik!
  • 52:00 Deportivoren gola, Abel Aguilar (1-1) Ondo aprobetxatu du Deportivok partidan izan duen lehenengo gol aukera
  • 49:09 Toquero, San Jose eta Ibai Gomez, beroketa ariketak egiten
  • 48:24 Zuri-gorriek bigarrena nahi dute partida erabakita uzteko
  • 45:05 Bigarren zatia jokoan!
  • 46:00 Atsedenaldia: Marcelo Bielsaren gizonek joko ona egin dute lehen zatian (1-0)
  • 40:40 Txartel horia Amorebieta eta Iturraspe jokalarientzat
  • 38:23 Llorenteren jaurtiketa gurutzatua ezkerrarekin...Gutxigatik ez du gola egin!
  • 36:01 Ondo Llorente, eta orain zaleen babesa jaso du
  • 33:21 Aukera ona Athleticentzat, bigarrenaren bila ari dira...
  • 02:33 Sarrera ona San Mamesen, eta Llorentek zaleen txistuak jaso ditu dagoeneko
  • 00:55 Lehen aukera Deportivorentzat...

• OG.
05 14:55 - 18:05 TXIRRINDULARITZA | Frantziako Tourra (7. etapa)
06 22:15 - 00:30 PILOTA | Sanferminetako torneoa: Laso-Imaz vs Urrutikoetxea-Aranguren