• 87:20 Hiru minutu eta luzapena, partida amaitzeko...
  • 70:01 Ibairen erdiraketa...ez da errematera inor heldu! Lanean jarraitzen dute
  • 65:05 Lyonen golak ez du Athletic kikildu! Ibai sartu da Muniainen ordez
  • 60:01 Fernando Llorente sartu da Aritz Adurizen ordez
  • 59:22 Partida berdintzeko gol aukera bi izan ditu Athleticek orain. Aurrenekoan kanpora bidali du Adurizek, eta Susaetarentzat izan da abagunea
  • 55:38 Zaplaztekoa frantziarren gola. Athleticek merezi zuen, baina oraindik asko falta da!
  • 53:20 O. Lyon taldearen gola Athleticek gola gehien merezi izan duen unean. Lisandrok gol ederra lortu du buruz
  • 50:55 Aukera berri bat Athleticentzat. De Marcosek ez du eroso erdiratu...
  • 32:42 O. Lyoneko atzelarien akatsa...eta Aduriz atezaina ezustean hartzeko zorian izan da
  • 29:44 Joko ona egiten ari da Athletic, baina gola behar dute bilbotarrek...
  • Athleticen hasierako hamaikakoa: Iraizoz, Iraola, Gurpegi, Amorebieta, Aurtenetxe, Iturraspe, Susaeta, Ander Herrera, De Marcos, Muniain eta Aduriz
  • Jarrai ezazu zuzenean eitb.com-en Europa Ligako partida (ostegunean, 19:00)

• OG.
05 14:55 - 18:05 TXIRRINDULARITZA | Frantziako Tourra (7. etapa)
06 22:15 - 00:30 PILOTA | Sanferminetako torneoa: Laso-Imaz vs Urrutikoetxea-Aranguren