• Chory Castro
  • Tejera

Iruzkinak eguneratu

Partida ekintzak

• 93:32 Amaiera: Athleticek garaipena lortu du eta Europako postuetara gerturatu da (1-0)
  • 90:26 Toquerok langara!!! Baloia loratu du Aouateren irteeraren aurrean
  • 87:07 Tejerak sarrera gogorra egin dio Gabilondori eta epaileak txartel horia atera dio
  • 85:30 Pinak txartel horia ikusi du protesta egiteagatik. Lehenago ostiko gogorra eman dio Susaetari eta epaileak txartela barkatu dio
  • 84:23 Gabilondoren erdiraketa...eta Susaetaren errematea gora! Gol aukera bikaina
  • 82:05 Azken aldaketa Mallorcan: Hemed sartu da Caceresen ordez
  • 78:12 Azken aldaketa Athleticen: Gabilondo sartu da Ibai Gomezen ordez
  • 76:18 Txartel horia ikusi du Cendrosek joko arriskutsuagatik
  • 71:32 Aldaketa Athleticen: Toquero sartu da Llorenteren ordez