Txapeldunen Liga

Benfica-Bartzelona (0-2)

Barçak lidergoa sendotu du Da Luzen eta Puyol berriz lesionatu da

Alexisek eta Fabregasek sartu zituzten Kataluniako taldearen golak, baina Messik emandako pase zoragarriei esker. Bartzelonako kapitainak ezker ukondoan min hartu zuen.

00:52
Puyolek ezker ukondoan min hartu du (jatorrizkoa gazteleraz)

Bartzelonak Benfica 0-2 hartu zuen mendean Lisboako Da Luz futbol-zelaian, Txapeldunen Ligako bigarren jardunaldian. Partida zaila izan zen, baina Barçak baloiaren jabetza bereganatu eta markagailuan aurrea hartu zuen. Hala ere, garaipena garesti ordaindu zuten kataluniarrek; izan ere, Carles Puyol kapitainak ezker ukondoan min hartu zuen.

Benficak ausart jokatu eta erasora jo zuen Bartzelonaren aurrean. Kontraersaoan eta geldikako jokaldietan arazoak sortu zizkion Portugalgo taldeak Barçari. Alesix Sanchezen golak Lisboako taldearen planteamendua hautsi zuen. Benficaren 4-3-3 sistema 4-5-1 bihurtzen zen defentsan.

Bigarren gola Messiren pase bikain baten ostean heldu zen. Fabregasek baloia ondo kontrolatu eta jaurtiketa sareetan kokatu zuen. Cescek bi gol sartu zizkion Sevillari BBVA Ligako azken jardunaldian. Barçak Benfica lokarrarazi eta partida erabakita utzi zuen.

SL Benfica: Artur; Maxi Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo; Salvio, Matic, Gaitan (Nolito, 75. minutua); Perez (Aimar, 60. minutua), Lima eta Bruno Cesar (Carlos Martins, atsedenaldian).

FC Bartzelona: Valdes; Alves, Puyol (Song, 78. minutua), Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Cesc (Iniesta, 72. minutua); Pedro (Villa, 82. minutua), Messi eta Alexis.

Golak: 0-1, 6. minutua. Alexis. 0-2, 55. . minutua Cesc.