Italian

Pescara-Reala (2-2): Berdinketa, Zurutuzaren eta Sarpongen golekin

Markagailuan atzetik birritan izan eta gero berdinketa erdiesti zuen talde txuri-urdinak.

Egun Bigarren Mailan dagoen Pescararen aurka jokatu zuen talde txuri-urdinak.

Ez zuten partida ona jokatu gipuzkoarrek, baina, g6. minutuan Gancik gola egin eta gero Zurtuzak berdinketa lortu zuen. Bigarren zatian Realaren jokoak hobera egin zuen, baina gola etxekoek egin zuten Danilo Soddimori esker.

Partida amaitzeko hamalau minutu faltan, Sapongek, boleaz, 2 eta 2koa egin zuen.

2 - Reala: Claudio Bravo; Estrada, Demidov, Iñigo Martínez, De la Bella, Elustondo, Zurutuza, Prieto, Illarramendi, Agirretxe ets Ifran. Jokatu zuten ere Llorente, Mikel Gonzalez, Cadamuro, Sarpong eta Ruben Pardo jokalariek.

2 - Pescara: Pinsoglio; Zanon, Romagnoli, Ganci, Petterini; Gessa, Togni, Cascione, Sansovini, Maniero, Insigne. Jokatu zuten ereVitali, Giacomelli, Semproni, Soddimo, Tognozzi eta Ariatti jokalariek.

Golak: 1-0, 6'': Ganci. 1-1. 23'': Zurutuza. 2-1, 66'' Danilo Soddimo. 2-2, 76'': Sarpong.