Soccer City estadioan

Hegoafrikak ezustekoa eman du Espainiaren aurka (1-0)

Vicente Del Bosqueren gizonek lagunarteko oso kaskarra jokatu dute, eta Parkerrek aise gainditu du Victor Valdes, bigarren zatian. Bartzelonako atezainak bikietan hausura izan lezake.

• Hegoafrika-Espainia (1-0). Argazkia: EFE

Hegoafrika-Espainia (1-0). Argazkia: EFE

Hegoafrikak 1-0 irabazi dio Munduko txapeldunari, Soccer City estadioan. Espainiak partida oso kaskarra jokatu du, Munduko Txapelketa irabazi zuen estadioan, eta hegoafrikarrek lagunartekoa ondo aprobetxatu dute.

Vicente Del Bosqueren gizonek ezin izan dute Hegoafrikaren defentsa sendoa hautsi, eta ia ez dute gola uakera argirik sortu. Kalitate aldetik Espainiako selekzioa hobea dela erakutsi du berdegunean, baina hegoafrikarrek ondo antolatuta jokatu dute, eta Parkerrek norgehiagoka erabaki du.

Bigarren zatiko aurreneko minutuetan espainiarrek abagune ona izan dute, baina Khune atezainak ederki gelditu du Monrealen saiakera. Jarraian, Parkerrek Victor Valdes aise gainditu du (1-0).

Gainera, Bartzelonako atezainak bikietan min hartu du, eta berdegunea lesionatuta utzi behar izan du.

1 - Hegoafrika: Khune; Nthethe, Ngcongca, Khumalo (Xulu, 46. minutuan), Matlaba; Furman, Jali, Manyisa (Zungu, 62. minutuan), Claasen (Tshabalala, 46. minutuan), Rantie; eta Parker (Patosi, 90. minutuan).

0 - Espainia: Casillas (Victor Valdas, 46. minutuan (Reina, 80. minutuan)); Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Monreal; Xabi Alonso (Navas, 61. minutuan), Busquets, Iniesta (Koke, 74. minutuan); Pedro (Mata, 61. minutuan), Villa (Negredo, 57. minutuan) eta Llorente (Cazorla, 46. minutuan).

Gola: 1-0, 56. minutuan: Parker.