Hypermotion Liga

Eibarrek maldan behera jarraitzen du Burgosen galdu ondoren (1-0)

AGENTZIAK | EITB Media

Armaginek laugarren porrota jaso dute, hirugarrena jarraian, jokatutako bost partidetan, Liga hasiera kaskarrari jarraipena emanez.

• Sergio Alvarez baloia eraman nahian. Argazkia: EFE

Sergio Alvarez baloia eraman nahian. Argazkia: EFE

Eibarrek porrota jaso du berriro, laugarrena Hypermotion Ligak daramatzan bost jardunaldietan eta hirugarrena jarraian, Burgosen aurka 1-0 galdu ondoren. Horrela, sartu diren bolada txarretik atera ezinik jarraitzen dute, sailkapeneko azken postuetan kokatuz.

Burgos - Eibar partidako laburpena

Erritmo biziarekin hasi da partida, armaginen atezainari lehen abisuak eman dizkion Burgosekin, baina Luca Zidanek aurkariaren abagune bakoitza gelditu du.

Zutoin batek Eibarren lehen abagunea eten du, Tejeroren jaurtiketa batean, lehen zatiko azpimarragarrienetako bat.

Aldageletatik pasa ondoren, Eibarrek nagusitasun handiagoa erakutsi du. Atezainak bere taldea salbatu du berriro, Currok atezainaren aurrean bakarrik zegoela Fer Niño gaitu duen jokaldi batean.

Burgosen minuturik onenak izan dira, eta etxekoen aldeko penalti batekin amaitu dena, Christianek ukondoa aurretik zuela jauzi egin eta Atienza jo ondoren. Currok ez zuen huts egin eta penaltia sartu du (1-0).

Eibarrek aukera argia izan du, kasu honetan Tronchok buruz korner baten ostean, baina baloia oso gutxigatik joan da kanpora, eta Etxeberriaren mutilak jokoa hobetzen saiatu diren arren, Burgosek ez du sufritu luzapenean.

Eibar 10ekin geratu da Berrocalek bigarren txartel horia jaso duenean Fer Niñori sarrera indartsu bat egin ondoren, eta horrek seko geldiarazi du armaginen berdinketako itxaropena.

1 - Burgos : Caro, Navarro, Cordoba, Grego Sierra, Matos, Dani Ojeda, Atienza (Appin 69. min), Mumo (Andy 79. min), Ander Martín (Borja Gonzalez 79. min), Fer Niño eta Curro (Saveljich 88. min).

0 - Eibar: Luca, Tejero, Berrocal, Arbilla, Christian (Troncho 73. min), Sergio, Matheus, Corpas (Quique Gonzalez 66. min), Aketxe (Unai vencedor 84. min), Rahmani (Soriano 73. min) eta Stoichkov.

Gola: 1-0 63. min: Curro (p)

Epailea: Sanchez Lopez. Txartel horia atera die Atienza, Matos eta Christian jokalariei. Berrocal kanporatu du bigarren txartel horia aterata.