Alaves

1-1

Alavesek puntu bat lortu du Leganesen

Etxeko taldea izan da jaun eta jabe, baina Barreirok bigarren zatian sartutako golarekin berdinketa erdietsi dute gasteiztarrek.

2:36

Alavesek puntu bat eskuratu du Leganesen aurka (1-1) jokatutako Adelante Ligako lehen jardunaldian. Etxeko taldea izan da jaun eta jabe, eta markagailua Alberto Martinek estreinatu du, 7. minutuan, baina Barreirok bigarren zatian sartutako golarekin berdinketa erdietsi dute gasteiztarrek.

1 - Leganes: Queco Piña; Ruben Peña, Santamaria, Postigo (Carlos, 78'), Luis Ruiz; Eizmendi, Diamanka, Alberto Martín, Alvaro; Fran Moreno (Sergio Prendes, 85'); eta Carlos Alvarez (Borja Lazaro, 74').

1 - Alaves: Manu Fernandez; Galan, Laguardia, Migue, Raul Garcia; Manu Garcia; Sangalli, Sergio Llamas (Ion Velez, 46'), Juanma (Unai Medina, 72'); Tejera (Einar, 77') eta Barreiro.