Beste kirolak

Moto3

Zurutuza, 22. Moto3 kategoriako Espainiako Sari Nagusian

Xabi Zurutuza legazpiarrak 22. postuan amaitu du Moto3 kategoriako Espainiako Sari Nagusiko lasterketa. Veijer nagusitu da, Muñoz izan da bigarren, eta Ortola hirugarren.

• Moto3

Moto3 kategoriako Espainiako Sari Nagusiko lasterketaren irteerako irudia. Argazkia: EFE

Xabi Zurutuza (Red Bull KTM Ajo) legazpiarra 22. izan da Moto3 kategoriako Espainiako Sari Nagusian. Euskal pilotuak Collin Veijer (Husqvarna) irabazlearekiko 45 segundora amaitu du Xerezko Angel Nieto zirkuituan izandako lasterketa.

Veijer herbeheretarra nagusitu da, David Muñoz (BOÉ Motorsports) izan da bigarren, eta Ivan Ortola (MT Helmets-MSI) hirugarren.

Zurutuzarentzat Xerezkoa izan da Moto3ko Munduko Txapelketako bigarren lasterketa. Gipuzkoarra 13. izan zen Ameriketako Sari Nagusian, eta 22. postuan amaitu du Espainiako Sari Nagusia. Pixknaka, kategoriari neurria hartzen ari da.