audioak (1)
Laudioko Toñi arraindegiko ateak zabaldu dizkigu Ikerrek, eta eskaintzen duten arrainaren eta etxerako zerbitzuaren berri eman digu. Iribar jatetxeko Pili Manterola sukaldariari txipiroiak proposatu dizkio bere errezetarako osagai nagusi gisa.
Lehen errezeta:
Txipiroiak garbitu. Tinta aparte utzi.
Tipula eta tipula zartaginean potxatu, ondoren patatak bota eta horiek ere potxatu.
Tipula gehiago xehetu eta tinta horra bota. ELkarrekin birrindu.
Txibiak gabritu, tiratan moztu eta plantxan gorritu.
Molde borobil bat hartu, eta azpian jarri potxatutako tipula-piper-patata nahasketa, gainean txipiroiak eta, azkenik, tinta tanta batzuk bota apaintzeko eta zaporea emateko.
Bigarren errezeta:
Txibiak plantxan gorritu.
Kolore desberdinetako letxuak garbitu, eta plateraren azpian jarri eta gainean txibiak.
Olio-ozpinerako: txangurro pixka bat hartu (labean egina, papurtuta), eta hari gehitu oliba olioa (ez indartsuegia, zaporea txangurroak emango dio) eta ozpina.
Entsaladari gainean jarri.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Zidorrean 54:58
2024/11/21
Hobeto Kalte 55:59
2024/11/21
Arratsean 52:58
2024/11/21
Mezularia 66:07
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Baipasa 175:30
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa