audioak (1)
Gorka Otaegi lankidea Mirari Martiarena umoregile eta gidoilariaren etxean izan da OIartzungo Pikoketa auzoan, eta bertako hozkailuan topatu dituen osagaiak erabilita prestatu du errezeta Igor Zalakain sukaldariak.
Igor Zalakainek barazki pastela prestatu du:
Tipula eta baratxuria zuritu, fin-fin mztu eta ongi potxatu olio pittin batekin. 3 porruak garbitu, moztu eta gehitu potxatzeko. Urdaiazpiko zaitak bota. Azken unean, sagarra zuritu, zatitu eta bota, eta lau bat minutuz eduki bertan sagarra.
Ogiaxigortu, eta baratxuriarekin igurtzi.
Barazki nahasketa hoztean, 6 arrautzak irabiatu, eta nahasketa bertara bota. Tartera edo molde batan jarri. Aurretik otzi hori igurtzi olio pixkatekin eta ogi birrinduarekin. Gainean jarri ogi xigortua.
Labea 185 gradutan berotuta eduki. Bertan egin.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Zidorrean 54:58
2024/11/21
Hobeto Kalte 55:59
2024/11/21
Arratsean 52:58
2024/11/21
Mezularia 66:07
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Baipasa 175:30
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa