Receta Express

Itziar Alduntzinen hozkailua
  • 25:33 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • IGOR ZALAKAIN: salda, arrautza pare bat, letxua, york urdaia, gazta, intxaurrak, olioa, ozpina, tahin txuria, txokolatea eta gurina.
  • PILI MANTEROLA: txokolatea, fruta, arrautzak, hirugihar xehetua, entsalada salda.
Prestaketa

Itziar Alduntzin ETBko 'Dantzatzen den herria' saioaren aurkezleak bere etxeko ateak eta hozkailua zabaldu dizkio Gorka Otaegi lankideari, eta bertan topatutako saogaiekin errezetak prestatu dituzte gure sukaldariek. Biek, hasteko, oilasko-salda berotu eta bere horretan hartzea proposatu dute.

Igor Zalakainek entsalada eta txokolate tortila kiribildua proposatu ditu:

Arrautza pare bat egosi (gazt dexenterekin. Hoztean, zuritu, eta laurdenetan ebaki.

Letxua ondo garbitu, eta gainean jarri arrautza, york urdaia txikituta, gazta birrinduta eta, izatekotan, intxaur batzuk. Olio-ozpinerako, nahastu oliba olioa, ozpina eta tahin txuria.

Postretarako, arrautzak irabiatu, txokolatea zati txikitan bota eta nahastu. zartaginean bota gurina, eta bertan egin tortilla, baina biribidlua beharrean, kiribildua.

Pili Manterolak arrautza frijituak eta fruta txokolateztatua prestatu ditu:

Arrautzak frijitu. HIrugiharra xehetu eta frijitu, eta arrautzei gainetik bota.

Postretarako, txokolatea marian berotu gurin pixka btekin batera. Fruta ebaki (edozein) eta gainetik bota txokolate urtu hori.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • telegram
  • Bidali