Imanol Ituiño magoaren hozkailuan topatutako osagaiekin egin dute magia gure sukaldariek.
Pili Manterolak ziazerba bolatxoak kakahuete kremaz
Ziazerbak egosi gatz eta olio pittin batekin. Ondoren xukatu. Taula batean ondo ebaki. Bolatxoak egin, erdian kakahuete krema pixka bat jarrita.
Arrautzak irabiatu eta horietatik pasa. Frijitu.
Olibak txiki-txiki egin pure bat egiteraino. Bolatxoen gainean jarri pixka bat, eta tabasko tanta bat bota.
Enpanadilak berotu eta dena txikitu, kurruskari bat lortzkeo. Hori plateraren azpian jarri, eta, gainera, ziazerba bolatxoak.
Igor Zalakainek ziazerba biribilkia ziazerba kreman:
Hegalabur enpanadilen kanpokoa kendu, barruko mamia hartu eta horri gehitu olibak txikituta eta tabasko tanta bat.
Ziazerba hosto handeiank aukeratu eta ur irakinetik pasa (olio eta gatz pittin batekin). Ondoren ur hotzetik pasa.
Mahaiaren gainean zabal-zabal jarri hostoak, eta prestatu dugun mami hori erdian jarri. biribilkiak egin.
Gainontzeko ziazerbak egosi (gatz eta olio pittin batekin) eta birrindu krema bat egiteko. Nahi izanez gero, arrautza bat egosi, txikitu eta kremari gehitu.
Platerean krema jarri, gainean txorizo enpanadilla 2-3 zatitan eta alboan egin ditugun biribilkiak.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Hobeto Kalte 55:59
2024/11/21
Arratsean 52:58
2024/11/21
Mezularia 66:07
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Baipasa 175:30
2024/11/21
Faktoria 24:32
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa