Joseba Sacristan eta Ibon fernandez Gazteako esatarien hozkailuan topatutako produktuekin proposatu dituzte errezetak gure sukaldariek:
Igor Zalakain:
Aza garbitu, erdiko txondorra kendu eta fin-fin moztu juliana eran.
Irakiten jarri gazt dexenterekin. Pare bat minutuz egosi bor-borka hastean. Hoztu.
Shitake eta kardu perretxikoak zatitu eta baratxuri pittin batekin erregosi.
Aza gehitu eta dena erregosi (ahal bada wokean) su indartsuan.
Haragia sutan jarri (ondo gaztatua eta piper hautsa botata) eta buelta eta buelta egin. Garagardoa txorrotada bat bota zartaginera.
Aza eta perrtxiko nahasketari gehitu.
Pili Manterola:
Olioa zartaginean jarri baratxuri ale batekin eta haragia buelta eta buelta egin. Zartaginean geratzen den zuku horretan shitakeak salteatu. Medailoiei gainean bota shitakeak.
Azarekin aza-olioa egin. Ura irakiten jarri gatz pixka batekin. Azaren hostoak kendu eta egosi. Atera, eta bata bestearen gainean jarri eta kiribildu. Zartaginetik pasa. Gainetik, baratxuri txikitua bota.
Aza biribilkia lehen plater gisa jan. Haragia shitakeekin salteatuta, berriz, bigarren platera izango da.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITBMusika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
Kirola
Kirola
Azken audioak
2024/12/22
Kirol Legez 17:38
2024/12/22
Goizak Gaur-AB 32:18
2024/12/22
Amarauna 176:20
2024/12/22
Osasun etxea 52:36
2024/12/22
Goiz kronika asteburua 126:55
2024/12/21
portobello 105:02
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa