Receta Express

Yerai Diazen hozkailua
  • 26:16 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • PILI MANTEROLA: Ahuakatea, tomatea, tofua, txukruta, gatza, olioa azukrea.
  • IGOR ZALAKAIN: Txukruta, tomatea, ahuakatea, misoa, olioa, ozpina.
Prestaketa

Yerai Diaz Gaur Egun albistegiaren aurkezlearen etxeko hozkailuan tofu keztua, tomatea, ahuakatea, misoa, txukruta eta esnea topatu ditugu, eta horiekin errezetak prestatu dituzte gure sukaldariek.

Pili Manterolak ahuakate beteak prestatu ditu

Labea piztu eta 180ºtan berotu.

Ahuakatea erditik baki eta hezurra kendu. Tomateari azala eta haziak kendu eta lauki txikitan zatitu. Gatzaz, olioz eta azukre pittin batez gozatu, konfitatu puntu bat emateko. Nahasketa ahuakatearen zuloan sartu eta labera. 8 minutuz eduki labean.

Txukruta zartaginean salteatu.

Platerean, azpian jarri txukruta, gainean jarri ahuakate betea eta gainean bota tu ketua.

Igor Zalakainek 3 entsalada prestatu ditu aukeran, tupperrean lanera eramateko:

-Txukrutari tofua nahastu

-Tomatea eta tofua nahastu

-Tomatea eta ahuakatea nahastu

Hiru konbinazioetarako, olio-ozpina prestatu misoarekin. Miso goilarakada bat hartu, olio on pixka bat eta ozpin tanta bat gehitu eta nahastu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • telegram
  • Bidali