audioak (1)
Igor Zalakainek txerri sahieski errea eztiarekin proposatu du:
Txerri saiheskia hartu eta banan-banan moztu eta gatzatu. Eztia soja saltsarekin nahastu (sei goilarakada soja saltsako, 3 goilarakada ezti), eta horrekin igurtzi sahieski zatiak. Labean jarri (210º, 30 minutuz). Erretzen ari den bitartean, noizean behin berriz igurtzi. Ateratzerakoan sesamo haziak bota.
Pili Manterolak saltsa berezi bat prestatu du:
Litro erdi ekilore olio epeldu. Sutatik ateratzean ozpina gehitu, eta soja saltsa bota. Ondoren, oraindik hoztu gabe dagoela, piper hauts gorria bota. Dena nahastuta eta hoztuta dagoenean, litro erdi ezti bota. Ongi nahastu.
Saltsa hau ongi etorriko zaio oilasko hego frijituak, otarrainskak (egosiak edo salteatuak) edo olagarroa bustitzeko.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
Kirola
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/25
Kirol Legez 26:51
2024/12/25
Goizak gaur 31:53
2024/12/25
Goizak Gaur-AB 31:53
2024/12/25
Faktoria magazina 176:00
2024/12/25
Faktoria 12:13
2024/12/25
Goiz kronika asteburua 60:00
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa