Receta Express

Arrautzak gosaritarako
  • 22:53 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • IGOR ZALAKAIN: Arrautza pare bat, talo mexikarra, 3-4 tomate, tipula bat, baratxuri ale bat, txile edo jalapeño bat eta frijoleak
  • PILI MANTEROLA: Patata frijituak, oliba olioa, bi arrautza galdarraztatu, hirugihar frijitua, xigortutako ogia eta tabaskoa
Prestaketa

Igor Zalakainek 'arrautza rantxeroak' prestatu ditu

Tomateak, tipula, baratxuria, eta piperrarekin saltsa egin (oliorik gabe). Ondoren, azpian taloa jarri (frijituta), gainean arrautza frijitu pare bat eta aurretik egindako saltsa gaineratu. Ondoan, frijoleak jarri.

Pili Manterolak arrautza hautsiak egin ditu:

Katilu batean sartu patatak eta zanpatu. Ondoren, olioa eta tabaskoa bota. Gainean, bi arrautza galdarraztatuak jarri, eta gainetik boa hirugihar frijitua txiki-txiki eginda eta xigortutako ogia.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • telegram
  • Bidali