Receta Express

'HiriGorri'ko Ane Mirenen 'freskera'
  • 30:44 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • PILI MANTEROLA: Porrua, kalabazina, orburua, babata, azalorea, txanpinoiak, arrautza.
  • IGOR ZALAKAIN: Azenarioak, aza, kalabazina, orburuak, txanpinoiak, azalorea eta zainzuria.
Prestaketa

'Hiri Gorrian' saioko Ane Mirenen etxeko 'freskera'ko osagaiekin proposatutako errezetak:

Pilik barazki panaxea; Igorrek barazki menestra.

 

Pili Manterola: barazki panaxea

Porruak eta kalabazinak juliana eran moztu eta egosi. Orburuak egosi, den kabi erara jarri, gainean orburuak zatitan, babata zuritu eta laukitan jarri, eta azalorearekin gauza bera egin. Ondoren, gainetik txanpiñoiak zati finetan ebaki eta baratxuriarekin frijitu, eta gainetik jarri. Azkenik arraultza egosi eta panaxearen goi partean jarri.

Igor Zalakain: barazki menestra

Barazkiak ondo garbitu, zuritu, eta denak tamaina berean moztu. Osagai guztiak ur berean egosi, eta bakoitzari behar duen denbora eman. Ondoren, eltze batean baratxuriak txikituta jarri, ongi txikitu eta erregosi, txanpiñoiak batu, eta pixkanaka-pixkanaka osagai guztiak elkartu eta erregosi. Bukatzeko, orburuak zuritu eta frijitu, gatzatu, eta beste barazkien gainean jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • telegram
  • Bidali