lehenengoak
Zailtasuna: Normala
GONBIDATUA:
Gorka Gereño, sukaldari makrobiotikoa.
NOLA EGIN:
-Hasteko, barazkiak garbitu eta zati txikietan ebaki.
-Lapiko bat berotu, oliba-olio pixka batekin. Barazkiak erregosten utzi eta gero, otarrainxkak gehitu.
-Eginda dagoenean, ura bota. Irakiten hasten denean, kinoa gehitu. Tapa jarri eta 20 minutuz erregosten utzi.
-Seitana eta barazkiak egiteko, tipula zati txikietan ebaki eta olio pixka batean erregosi. Eginda dagoenean, azenarioa eta lekak gehitu.
-Seitana laukietan ebaki eta aurrekoari gehitu. Tapa jarri eta 20 minutuz erregosten utzi, su motelean.
-Azkenik, plater berdinean elementu biak batu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa