Itxi

Errezetak

Errezetak

Miniaturak

Rissotoa
Rissotoa
Osagaiak
  • - Arroza
  • - Barazkiak
  • - Berakatza
  • - Onddoak
  • - Gari-zainzuria
  • - Esne gaina
  • - Foiea
  • - Arrautza
  • - Pernil-txirbilak
  • Egilea: 1000 kolorau taberna, Gernika
Prestaketa

NOLA EGIN

Lehenenik eta behin, fume bat egigo dugu barazkiekin. Fumearekin arroza jalki ondoren, zartagin batean errealdi batzuk emango dizkiogu berakatzari, onddoei eta gari-esparragoei. Jarraian, arroza eta nata pixka batekin batera nahastuko ditugu.

NOLA AURKEZTU

Ondoren molde batean jarriko dugu nahasketa eta, horrekin guztiarekin batera, foie, plantxan frijitutako eskalopina, arrautza gorringoa eta pernil lazkatxoa gehituko diogu.