Errezetak
NOLA EGIN
Saltsa egiteko: Hasteko, bi goilarakada azukre urritu eta eta karamelu-puntuan jarri. Ozpin pixka bat gehitu, loditzen utzi eta fondo ilunean bustitzen dugu. Baztertu eta itxaron.
Onddoak: txikitu eta olioan salteatu behar dira lehendabizi. Gozotzen direnean, gatz pixka bat gehitu eta gorde egingo ditugu.
Magreta: Goiko azala kendu eta zentimetro bateko xake-itxurako laukiak egingo ditugu. Piperbeltza eta gatza gehitu eta plantxan egin behar da: azalaren aldetik 4 minutuz eta haragiaren aldetik, 2 minutuz.
NOLA AURKEZTU
Magreta xerratan moztuko dugu, saltsa gainetik bota eta onddoak osagarri gisa ipiniko dizkiogu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa