Miniaturak
NOLA EGIN
Lehenengo pausua sagar tostada egitea da. Horretarako, gurina sutan ipini behar da. Urtzean, irina bota eta utzi egosten 5 minutuz. Gero, esnea bota apurka-apurka eta hau ere egosten utziko dugu. Amaitzerakoan, 15 minutuz hozten utziko dugu.
Segidan, tostada zati bat ebaki eta irinetatik eta arrautzetatik pasatuko dugu, gero frijitzeko.
Beste alde batetik, tipula egin behar da: juliana erara ebaki eta gatz eta olio pittin batekin sutan jarri poxatu dadin. Azkenik, modenako ozpina botako diogu.
Foiea egiteko, berriz, xerra bat ebaki eta plantxan egin behar da bi aldeetatik.
NOLA AURKEZTU
Mahaspasa ogi zati bat ebaki eta pintxoa muntatzea geratzen zaigu. Beraz, azpian ogia jarriko dugu, ondoren, sagar tostada, gero foie xerra eta honen gainetik gatz lodi apur bat.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa