lehenengoak
Gezurrezko gari-zainzuri risottoa:
Puntalettea egosi eltze batean. Zartagin batean, tipulina zati txikitan gorritu. Bertara, gari zainzuriak txikituta bota, eta kozinatu. Puntalette egosia gehitu, eta baita gari-zainzuri purea ere. Sutatik kanpo, gorputza emateko, maskarponea eta parmesano birrindua gehitu.
Gari-zainzuri purea:
Zartagin batean, tipulina zati txikitan gorritu. Bertara, gari zainzuriak bota. Esne-gaina gehitu. Dena birrindu.
Ukondo xaflak:
Ukondo xafla batzuk moztu, eta zartaginean edo labean gorritu.
Gari-zainzuri tallarinak:
Gari-zainzuriak xafla finetan moztu mandolinarekin edo zurigailuarekin.
BUKAERA:
Plater batean, gezurrezko gari-zainzuri risottoa jarri; gainean, ukondo xaflak eta gari-zainzuri tallarinak.
Xaflak ondo eta fin geratzen ez badira, zainzuriak lau zatitan moztu luzetara, eta zartaginean salteatu
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa