lehenengoak
Foie-gras mi-cuit piruletak:
Erre jengibrezko ogi-xerrak txigorgailuan edo labeko parrillaren azpian. Moztu xerrak gutxi gorabehera, eta robot batekin nahastu, xehe-xehe egiteko. Moztu foie-grasa xerra lodietan. Moztu xerra bakoitza dado txikitan. Paleta biribilak lortzeko, erabili Parisko koilara bat. Kasu horretan, bikoiztu foie-gren kopurua. Jarri egurrezko gailur txiki bat foie-gras disko bakoitzean. Jarri jengibrezko ogi-mamiak katilu batean eta biribildu foie-gras paletak. Zerbitzatu berandu gabe. Egin errezeta hau azken minutuan. Bestela, foie-grasaren hezetasunak leundu egingo luke jengibre-ogiaren azala.
Txanpinoi beteak:
Txanpinoia hustu eta saldan egosi, gazta kremaz bete eta urdaiazpiko iberikoaren xerrarekin bildu, arrautza-irinetan pasatu eta aliolia eta urdaiazpiko xerra gainean jarri.
Txipiroi frijituak:
Txipiroiak garbitu eta eraztunetan moztu, gatzatu eta irin-ogi birrindutik pasa eta frijitu, paper xurgatzailera pasa.
Txorizoa patatekin:
Patata zuritu eta hizki-ebakitzailean xerra finak moztu. Txorizo makiltxoak moztu eta patata xerrarekin bildu. Labera sartu 170ºC tan 10 minutuz eta erreserbatu.
Bukaera:
Ontzi desberdinetan aurkeztuko ditugu gosegarriak, opariak irekitzen diren bitartean jateko.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa