lehenengoak
Salda egingo dugu arrain hezurrekin, otarrainxken buruekin eta perrexil pixka batekin. Ordu erdi edukiko dugu egosten gutxi gorabehera. Egosi ondoren, iragazi eta salda gorde egingo dugu.
Muskuiluak garbitu eta lurrinetan irekiko ditugu txakolin eta perrexil sorta txiki batekin. Ireki direnean, muskuiluak txikitu eta geroko gordeko diugu.
Beste lapiko batean barazkiak txikitu eta olio arin batekin erregosiko ditugu. Erdi erregosita daudenean, tomate birrindua gehituko dugu. Puregailutik pasa eta saldara bota.
Arraina zatitu eta saldara gehitu, muskuilu txikituekin batera.
Txirlak olio pixka batekin irekiko ditugu zartagin batean eta zopara botako ditugu.
Azkenik otarrainxkak salteatu eta zopara erantsiko ditugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa