Bigarrenak
Tortilla orea:
Osagai guztiak elkartu eta eskuekin ore bat egin. 10 minutuz pausatzen utzi. Ondoren ore zati bat hartu eta arrabolarekin eta irinarekin ondo luzatu xafla fin bat utzi arte. Zartagin batean bi aldeetatik gorritu.
Pico de galloa:
Tipula morea brunoise eran txikitu. Tomatea eta luzokerra dadoetan. Martorria eta pipermina ondo txikitu eta osagai guztiak ontzi batean elkartu, ondoren gatza eta limoi zukua gehitzeko. Ondo nahastu.
Barrukoa:
Zartagin batean tipulina eta baratxuri atala txikituta erregosten jarri. Bertara oilasko bular txikitua gehitu.
Ahuakate eta ziape emultsioa:
Osagai guztiak elkartu eta birrindu.
Bukaera:
Tortilla gorrituaren gainean mozarella xerrak, oilasko haragia, ahuakate xerrak eta gazta birrindua jarri. Ondo bildu eta zartagin batean biribilkia ondo gorritu. Gainetik saltsa bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa