Bigarrenak
Angus txuleta tatakia:
Txuleta tataki formarekin moztuko dugu. 4 aldetatik gorrituko dugu zartaginean eta jalkitzen eduki ondoren, xerra finetan moztuko dugu.
Piper erreak:
Hiru piperrak garbitu eta zatitan moztuko ditugu. Zartagin batean oliba olioarekin gorrituko ditugu.
Entsalada:
Osagai guztiak zuritu eta karratutxotan moztuko ditugu koloreekin jolastuz. Osagai guztiak elkartuko ditugu.
Ponzu eta boilur saltsa:
Osagai guztiak elkartu eta birringailuarekin txikitu eta iragazi egingo ditugu.
Bukaera:
Plater luze batean piper erreak luzatu eta gainean tatakia jarriko dugu. Saltsa botako diogu gainetik eta ondoan, entsalada jarriko dugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa