Bigarrenak
Usakume broxeta
Usakumeari izterrak eta bularrak kendu. Baratxuria, eztia, olioa eta ziape zaharra batera birrindu, eta usakume atalak nahastearekin igurtziko ditugu brotxa batez. Broxetan sartu, tipulatxarekin tartekatuta. Zartaginean olioarekin gorritu alde guztietatik.
Perretxiko mouselina
Ur gatzetan patatak egosi, eta eginda daudenean, zuritu eta birringailuarekin txikitzen hasiko gara, esne gain beroa gehitzen goazen moduan. Orduan, hur-gurina sartu, eta ondo nahastu ondoren, perretxiko salteatuekin elkartu.
Perretxikoak zartagin batean salteatuko ditugu.
Arto maionesa
Ontzi batean osagai guztiak sartu eta birringailuarekin ondo txikitu.
Bukaera
Plater baten erdian, patata eta koilarakada handi bat perretxiko mouselina jarri, eta gainean usakume broxeta. Horren aldamenean arto maionesa kokatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa