Bigarrenak
Itsas oilarra:
Ezkatak kendu eta ur gazitan sartuko dugu 10 minutuz. Denbora igarotakoan, xerrak egingo ditugu.
Ganba nahastearekin beteko ditugu.
Ganba betegarria:
Zartagin batean tipulin, azenario, porru eta tomate txikituak erregosten jarriko ditugu olio txorrotada batekin. Biguntzean, txerri lepape txikitua eta ganba zatituak gehituko ditugu, eta sutatik atera.
Azafrai sabayona:
Gorringoak ontzi batean jarri, gatza, azafrai pistiloak eta zopa gehitu, eta harrotzen hasiko gara. Harrotzen amaitu aurretik, gurin iragazia gehituko dugu.
Gari zainzuriak:
Gari zainzuriak zuritu, eta zartaginean salteatuko ditugu olioarekin. Gatza eman.
BUKAERA:
Plater batean oilar solomoak jarri, eta gainetik sabaiona jarriko diogu. Gari zainzuriak, oilarrean iltzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa