Bigarrenak
Presa iberikoa:
Txerri presa ziapez igurtziko dugu, gatza eman, eta parrilan gorrituko dugu. Bestetik, tipula zuritu eta juliana eran moztuta, zartaginean erregosiko dugu olioarekin.
Babarrun zuri entsalada:
Adar tomateak, tipulina, ozpin-pepinoak, tipulatxoak, kaparroiak, piper berdeak, eta arrautza egosia karratutxotan moztu eta babarrunekin elkartu. Perrexila txikituta bota, eta ondu olio eta ozpinarekin.
Perretxikoak:
Perretxikoei txortena kendu eta zartaginean olioarekin salteatu. Gatza bota ,eta erreserbatu.
Barrengorri aliolia:
Barrengorriak zatituta salteatu zartagin batean. Hortik ontzi batera pasatu, eta beste osagaiak elkartu. Birringailuarekin emultsionatu.
BUKAERA:
Plater batean tipula gorri erregosia eta perretxikoak luzeran jarri eta gainean presa iberikoa xerratan moztuta. Ondoan babarrun entsalada jarri, eta barrengorri alioli puntu batzuk jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa