Bigarrenak
Olagarro hanburgesa
Olagarroa zatitan ebaki. Tipula oliotan erregosi eta osagai guztiak ontzi batean sartu. Ondo nahastu eta hanburgesa forma eman, gero zartaginean gorritzeko.
Burger-ogi beltza
Ogi ore bat egingo dugu eta txipiroi tinta urarekin batera sartuko diogu. Lehenengo hartzitzen utziko dugu, ordu batez 25 ºC-tan. Bola forma eman eta sesamo haziak jarri ondoren berriro hartzitzen jarri eta bikoizten denean, laberatu egingo dugu, 190 ºC-tan 15 minutuz.
Piperrauts aliolia
Ontzi batean osagai guztiak sartu eta birringailuarekin emultsio bat sortuko dugu.
Tipula juliana eran ebaki eta zartaginean erregosi, karamelizatu arte.
Patata morea xafla luze eta finetan ebaki eta oliotan frijituko dugu, kurruskari gelditu arte. Paperean xukatu eta gatza jarri.
Bukaera
Ogia ireki eta típula gorritu koilarakada bat jarri, gainean zartaginean egindako hanburgesa, ondoren piperrauts aliolia eta errukula hostoak. Hanburgesa itxi eta aldamenean patata more chipak jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa