Azkenburukoak
Linzertortea:
Osagai guztiak ontzi batean elkartu, eskuekin landu eta ore bat egin. Hozten utzi. Arrabolarekin luzatu, eta nahi dugun forman moztu. Erretilu batean luzatu eta labean sartu 170ºC-tan 10-12 minutuz.
Gailetak hozten direnean, nahi dugun osagaiarekin bete.
Kakaozko orea:
Osagai guztiak ontzi batean elkartu, eskuekin landu eta ore bat egin. Hozten utzi. Arrabolarekin luzatu, eta nahi dugun formarekin moztu. Erretilu batean luzatu eta labean sartu 170ºC-tan 10-12 minutuz.
Gailetak hozten direnean, nahi dugun osagaiarekin bete.
Azukre apaingarria:
Ontzi batean zuringoa eta limoi tantak sartu eta hagaxkaren laguntzaz glas azukrea gehitzen joan gustuko dugun loditasuna eman arte. Banatu eta bakoitzari kolorantea gehitu.
Labeko paperarekin kono bat egin eta bertara sartu.
Bukaera:
Erretilu batean gaileta mota guztiak jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa