Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Txokolatea testura desberdinetan
Txokolatea testura desberdinetan
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • Txokolate zuri eta beltz kremak:
  • Esne-gaina, 375 g
  • Esnea, 375 g
  • 6 gorringo
  • Azukrea, 115 g
  • Banilla adar bat
  • Txokolate beltza, 250 g
  • Txokolate zuria 125g
  • Kakahuete galleta:
  • Kakahuete gurina, 230 g
  • Astigar ziropa, 100 g
  • Koko irina, 100 g
  • Txokolate esnedun krema:
  • Gazta krema, 250 g
  • Txokolate esneduna, 80 g
  • Azukre hautsa, 50 g
  • Txokolatezko palomitak:
  • Artoa
  • Txokolate zuria
  • Menda orriak
Prestaketa

Txokolate zuri eta beltz kremak:

Esne-gaina eta esnea banilla adarrarekin berotzen jarri, eta beste eltze batean, gorringoak azukrearekin nahastuko ditugu. Esnekiak berotzen direnean, bertara bota, eta egosten jarri irakin gabe, loditu arte. Txokolate zurira ¿ bota, eta ¿ txokolate beltzera. Hagaxkarekin ondo nahastu, eta hozten jarri ontzi batean.

Kakahuete galleta:

Ontzi batean, 3 osagaiak elkartu, eta ondo nahastu. Galleta forma eman, eta koko irinetatik pasa.

Txokolate esnedun krema:

Txokolate esneduna urtu, eta beste osagaiekin ondo nahastu hagaxka erabiliz. Hotzean gorde.

Txokolatezko palomitak:

Zartagin batean, artoa bota, tapa jarri, eta utzi palomitak egin arte. Txokolate zuri urtutik pasa.

BUKAERA:

Kristalezko ontzi batean, kakahuete galleta jarri. Hiru kremak nahasten joan. Palomitak jarri gainean, eta menda orriekin amaitu.