Azkenburukoak
Opil orea:
Gurina epeldu eta arrautzekin nahastu. Ondo batuta dagoenean, rona, azukre hautsa, arbendol hautsa eta irina gehitu eta ondo nahastu.
Txokolate krema:
Esnea laranja azalarekin eltze batean epeldu eta txokolatea urtu. Hozten utzi eta esne gain harrotuarekin nahastu. Hotzean gorde. Txokolate zuria erabili opilak apaintzeko.
Frutak:
Frutak zuritu, handiak zatitu eta txikiak osorik jarriko ditugu opiltxo bakoitzean.
Marrubi marmelada:
Marrubiak garbitu eta azukrearekin batu. Birringailuarekin txikitu eta su txikian 20 minutuz kozinatu. Marmelada bat bezala utzi.
Ziropa:
Bi osagaiak batu eta irakiten jarri. Ondoren hotzean gorde.
Bukaera:
Opiltxo batzuetan txokolate krema jarri eta besteetan frutak. Fruta itsatsita geratzeko, marrubi marmelada erabili eta hauek lehortu ez daitezen, ziropa gainetik jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa